Начало Български Черно море

Черно море


Черно море предлага на своите зрители богато разнообразие от програми. Публицистика, документалистика, игрални филми, шоу програми, забавления за най-малките, най-новото от света на музиката. В епохата на постоянно развиващите се комуникации все по-широко навлиза изразът „Море от информация“. Натискайки бутоните на дистанционното за телевизора, зрителят потъва в дълбините на информацията. Разминава се с пасажи от познати лица, сблъсква се с рифове от добри и лоши новини, носи се по теченията с любимите си хитове. Богатството на морето е безкрайно, така и разнообразието на теми и информация в телевизия Черно море. Не може да бъде описано в няколко реда.

Хората живеещи на брега са по-различни. Те са свикнали с безкрая на морската шир, техният поглед не може да бъде ограничаван, затова тяхната душа е толкова чувствителна. Тези хора искат да знаят всичко, да почувстват проблемите такива каквито са.

Това е нашата цел – да представим реалния живот. Истински, с тръпчив солен вкус на морска сол и много често груб, като ръцете на рибарите, дърпащи мрежите при изгрев слънце.

Коментари

коментирания